Læs mere

Så er den her!

Se, duft, mærk - og tag en prøvetur!

Oplev X-Klassen

Mercedes-Benz X-Klasse er rå muskelmasse og en raffineret hjerne

Det første, du lægger mærke til ved X-Klassen, er den imponerende front. Kølerhjelmen med powerdomes, den indfarvede forkofanger og den forkromede beskyttelsesplade i rustfrit stål. Og når du starter motoren, buldrer det alle de rigtige steder. Derfor bliver du også ekstra glad for X-Klassens høje intelligens, for trold skal jo som bekendt tæmmes. Fremragende, adrætte køreegenskaber og perfekt afstemt affjedring og styring.

Læs mere om X-Klassen

Kan du følge med den nye X-Klasse?

Hvorend Mercedes-Benz X-Class dukker op - fra den hårdeste ørken, til det mest stilfulde bymiljø - bliver alle en følger. Den nye Mercedes-Benz X-Klasse. Første af en ny slags.

 

Oplev X-Klassens highlights på 60 sekunder

Spænd selen og kig med når alle de mange highlights præsenteres på 60 hæsblæsende sekunder. Tag med til Cape Town og se hvad det nye vidunder af en pickup kan præstere. Det er vildt.

Flere udstyrsniveauer og motorer

X-Klassen fås med tre udstyrsniveauer: Pure, Progressive og Power.

Standard er mat aluminium, mens der også fås piano black og mørkt træindlæg. Her er 5,4" trykfølsom skærm i midten og du kan få et Command-infotainmentsystem som i den populære C-Klasse.

Du kan vælge mellem to firecylindrede dieselmotorer på 2,3 liter:
· X 220 d med én turbolader og 163 hk
· X 250 d med biturbo og 190 hk.

Begge motorer har firehjulstræk, der kan slås fra, så bilen kun trækker på baghjulene. Manuelt gear er standard, mens du kan tilkøbe 7-trins automatgear til X 250 d versionen. 

Hvor meget kan den trække?

X-Klassen er en luksuriøs arbejdshest ud over det sædvanlige.

Smuk som få, men ikke bange for at tage fat. Med en nyttelast på 1,1 ton kan den transportere ikke mindre end 50 fulde øltønder på ladet. Om du må tage tønderne med over grænsen, kan Mercedes-Benz desværre ikke garantere for…

Med en trækkraft på krogen på imponerende 3,5 ton kan X-Klassen desuden trække en trailer med tre fuldvoksne væddeløbsheste. Er du mere til sejlads, kan X-klassen trække en sejlbåd på otte meters længde.