P. Christensen Nyheder

Få nyhederne fra os

Gå ikke glip af noget, når du er på farten. Vi holder dig kørende med dugfriske nyheder fra Mercedes-Benz og vores verden her på siden. Se herunder og bliv opdateret om de nyeste modeller, udstyr, servicepakker og attraktive tilbud.

Du finder også nyt om arrangementer, events og konkurrencer hos P. Christensen. Følg med lige her på siden, så får du nyhederne serveret.03-03-2016

P. Christensen medarbejdere vinder Mercedes-Benz priser i Berlin

Tre medarbejdere hos P. Christensen er ved Mercedes-Benz kick-off 2016 i Berlin blev tildelt fornemme priser for ekstraordinære enkeltmandspræstationer.

Tre medarbejdere hos P. Christensen er ved Mercedes-Benz kick-off 2016 i Berlin blevet tildelt fornemme priser for ekstraordinære enkeltmandspræstationer. Johnny Skytte Nielsen og Jesper Petersen, der begge beskæftiger sig med trucks, fik hver især en ”Årets Fighter” pris, og Sten Juul Sørensen, der arbejder med vans, modtog ”Winning Fans” prisen.  

Sten har gjort et ekstraordinært stort stykke arbejde for at styrke samarbejdet mellem værksted, salg og kunder inden for vans, og Jesper har bl.a. udmærket sig ved som driftsleder at være kunderne behjælpelig døgnet rundt året rundt. Hos P. Christensen er ingen i tvivl om, at det er fuldt fortjent, at Mercedes-Benz Danmark anerkender begge med en pris. Det samme gælder Johnny Skytte Nielsen, der ligeledes fuldt fortjent blev tildelt ”Årets Fighter” prisen inden for trucks.  

”Det er Mercedes-Benz Danmark, der har opsat kriterierne og bedømt medarbejderne. Jeg er selvfølgelig stolt over at være ”Årets Fighter”, og jeg ser det som et udtryk for, at både jeg, Jesper, Sten og mine andre kolleger hos P. Christensen når de opsatte mål uden på noget tidspunkt at slå op i banen” siger Johnny Skytte Nielsen.