P. Christensen Nyheder

Få nyhederne fra os

Gå ikke glip af noget, når du er på farten. Vi holder dig kørende med dugfriske nyheder fra Mercedes-Benz og vores verden her på siden. Se herunder og bliv opdateret om de nyeste modeller, udstyr, servicepakker og attraktive tilbud.

Du finder også nyt om arrangementer, events og konkurrencer hos P. Christensen. Følg med lige her på siden, så får du nyhederne serveret.07-07-2016

P. Christensen er nu godkendt som Van ProCenter

På initiativ fra Mercedes-Benz Danmark har TÜF gennemgået og godkendt P. Christensen som Van ProCenter.
"Vi er selvfølgelig glade og stolte. Helt overordnet handler det for os om, at kunden skal opleve os som en partner og bilrådgiver snarere end en bilsælger. Vi skal være dem, der sørger for, at kunden får den helt rette bil til jobbet, og som holder hans forretning i gang," siger Finn Lynge, der er salgschef for vans hos P. Christensen.

"Vi har længe set os selv i den rolle. Men i forbindelse med Van ProCenter godkendelsesprocessen har vi skærpet vores viden og kunnen hele vejen rundt og flyttet fokus yderligere i retning af kunderådgivning".

Finn Lynge fortsætter: "For at blive Van ProCenter skal vi have et bredt udvalg af både nye og brugte vans i udstillingen. Der skal altid være en køreklar demo-bil, og vi skal have en mekaniker på vagt 24 timer i døgnet. Derudover er der høje krav til eksempelvis åbningstider og ekspertise".

"På personalefronten har vi på det seneste styrket os yderligere med ansættelsen af en biløkonom, en salgskonsulent og snart også en trainee. Vi er med andre ord mere end køreklar som Van ProCenter," slutter salgschef Finn Lynge.