P. Christensen Nyheder

Få nyhederne fra os

Gå ikke glip af noget, når du er på farten. Vi holder dig kørende med dugfriske nyheder fra Mercedes-Benz og vores verden her på siden. Se herunder og bliv opdateret om de nyeste modeller, udstyr, servicepakker og attraktive tilbud.

Du finder også nyt om arrangementer, events og konkurrencer hos P. Christensen. Følg med lige her på siden, så får du nyhederne serveret.18-01-2016

Ny salgskonsulent er allerede oppe i gear

Den 5. januar 2016 tiltrådte Peter Clemmensen som salgskonsulent for varebiler. Peter har 15 års erfaring fra bilbranchen og har senest været beskæftiget som erhvervskonsulent hos Ford i Esbjerg.
P. Christensen byder velkommen til vores nye salgskonsulent Peter Clemmensen. Peter medbringer en solid erfaring fra bilbranchen, og han er en klar forstærkelse af vores team inden for varebiler.

”Jeg har base i Kolding, og min opgave er dels at servicere vores nuværende varebilskunder og dels at øge P. Christensens markedsandel i hele Syddanmark. Vi skal have endnu flere Mercedes-Benz varebiler ud at køre, og de skal selvfølgelig helst være fra P. Christensen” siger Peter Clemmensen, der er kommet godt fra start.

”Jeg har allerede haft besøg af flere af mine tidligere kunder, og i det hele taget har jeg fået en god modtagelse også internt. Man mærker hurtigt, at der hersker en positiv og inspirerende P. Christensen-ånd, hvor indehaveren er tæt på i det daglige, og hvor der udvises stor tillid til den enkelte medarbejder” slutter Peter Clemmensen.