P. Christensen Nyheder

Få nyhederne fra os

Gå ikke glip af noget, når du er på farten. Vi holder dig kørende med dugfriske nyheder fra Mercedes-Benz og vores verden her på siden. Se herunder og bliv opdateret om de nyeste modeller, udstyr, servicepakker og attraktive tilbud.

Du finder også nyt om arrangementer, events og konkurrencer hos P. Christensen. Følg med lige her på siden, så får du nyhederne serveret.22-06-2015

Ny salgschef for lastbilafdelingen

Ole Enemark Bruun, 56 år, er 1. maj 2015 tiltrådt som salgschef for vores lastbilafdeling.

Ole har de seneste fire år drevet egen konsulentvirksomhed og har inden da bl.a. været salgsdirektør hos Toyota Material Handling og administrerende direktør hos Toyota Trucks Danmark.

”Lastbilområdet har meget høj prioriteret hos P. Christensen. Virksomheden har stolte traditioner på området, og vi har gennem årene solgt flere tusind lastbiler til kunder over hele verden”, siger Ole Enemark Bruun.

”Jeg er meget glad for at være en del af P. Christensens og Mercedes-Benz’ lastbilteam. Vi har lastbiler og specialkøretøjer til stort set ethvert formål, et stærkt udlejningskoncept , attraktive finansielle leasingordninger og højeffektive og kompetente værksteder, der sikrer, at vores kunders biler kører med absolut laveste driftsomkostninger. Vi har samtidig også et stort salg af brugte lastbiler til internationale markeder”,  slutter Ole Enemark Bruun.

Foruden Ole Enemark Bruun er P. Christensen blevet styrket på lastbilfronten med ansættelse af Thomas Lehrmann, der, ligeledes pr. 1. maj 2015, er tiltrådt som salgskonsulent i vores Padborg-afdeling. Vi ønsker både Ole og Thomas velkommen ombord.