P. Christensen Nyheder

Få nyhederne fra os

Gå ikke glip af noget, når du er på farten. Vi holder dig kørende med dugfriske nyheder fra Mercedes-Benz og vores verden her på siden. Se herunder og bliv opdateret om de nyeste modeller, udstyr, servicepakker og attraktive tilbud.

Du finder også nyt om arrangementer, events og konkurrencer hos P. Christensen. Følg med lige her på siden, så får du nyhederne serveret.



09-06-2016

MercedesTrophy 2016: Solskin, stemning og masser af succes

Igen i år blev MercedesTrophy golf turneringen i P. Christensen regi en stor succes. For 10 spillere var succesen fuldkommen!
MercedesTrophy turneringen afvikles over hele verden, og herhjemme spilles i alt fem indledende turneringer. Fra hver indledende turnering går 10 spillere videre til Danmarksfinalen den 7. september på The Scandinavian i Farum – en finale, hvor der bl.a. er mulighed for at vinde en ny Mercedes-Benz A-Klasse. De 10 dygtige spillere, der kvalificerede sig den 1. juni i Kolding skal repræsentere Syddanmark i Farum.
 
De dygtigste af de dygtige kvalificerer sig til finalen, der afvikles på Mercedes-Benz hjemmebane i Stuttgart. Her har deltagerne bl.a. mulighed for at vinde en tur til British Open – og endda selv få lov til at spille med en absolut inderkreds af berømtheder. En rejse, der begyndte på Kolding Golf Club kan altså ende med en runde blandt store stjerner. Her på siden vil vi naturligvis følge de danske deltagere tæt, og krydser fingre for ”vores” 10 deltagere i Farum.