P. Christensen Nyheder

Få nyhederne fra os

Gå ikke glip af noget, når du er på farten. Vi holder dig kørende med dugfriske nyheder fra Mercedes-Benz og vores verden her på siden. Se herunder og bliv opdateret om de nyeste modeller, udstyr, servicepakker og attraktive tilbud.

Du finder også nyt om arrangementer, events og konkurrencer hos P. Christensen. Følg med lige her på siden, så får du nyhederne serveret.27-04-2016

Kom og mød os på Vestfyn Trækker 2016

Igen i år er P. Christensen stærkt repræsenteret på Danmarks største transportmesse med et bredt udvalg af Mercedes-Benz’ lastbiler. Og som noget nyt: Vans!
”Transportmessen, ”Vestfyn Trækker”, løber af stablen i weekenden den 27. – 29. maj 2016. I år er det første gang, P. Christensen deltager med vores komplette program af vans, der alle dækker forskellige behov for transport af gods” fortæller Finn Lynge, salgschef for Mercedes-Benz varebiler hos P. Christensen.

”Det betyder, at du både kan komme helt tæt på Mercedes-Benz Citan, Vito og Sprinter. Har du brug for en van til bykørsel, viser vi dig, hvordan Citan fungerer som rullende arbejdsplads. I Mercedes-Benz Vito får du en varebil, der giver dig lige dele fornuftig brændstoføkonomi og high-end fleksibilitet. Og vil du se, hvordan en rigtig kassevogn ser ud indvendigt, viser vi dig Mercedes-Benz Sprinter!” smiler Finn Lynge.

Traditionen tro møder P. Christensen eksisterende og nye kunder med et unikt udvalg af lastbiler: ”Fra fagfolk til fagfolk viser vi et udpluk af de mange muligheder, du får, i vores vognpark. Og har vi ikke lige den lastbil med, du leder efter, er vi naturligvis klar til at rådgive dig i de muligheder, vi ellers kan tilbyde, ” pointerer Jesper Østergaard, salgskonsulent for Mercedes-Benz lastbiler hos P. Christensen.

På stand 27 får du et indblik i ydeevnerne hos den ekstremt terrængående Unimog, som kører igennem, hvor andre giver op! Du kommer tæt på Arocs: Byggebranchens mest effektive entreprenørlastbil. Og så giver vi dig hele 4 Actros i forskellige opbygninger! Kom tæt på Mercedes Benz Actros 4158 SLT, 8x4, sværgodstrækker og mød vores populære Fuel Duel-bil – en trækker og en testbil, du kan låne for at teste brændstofforbruget op imod din egen lastbil.


Få gratis indgangsbilletter
Vi du med til Danmarks største transportmesse centralt placeret i Ejby lige ud til motorvejen og i P. Christensens nærområde, kan du hente billetter i alle vores afdelinger.​ Du kan også downloade billetten her:

Klik og hent din billet


Praktiske oplysninger
Fredag den 27. maj kl. 10.00 – 16.00
Lørdag den 28. maj kl. 9.00 – 17.00
Søndag den 29. maj kl. 9.00 – 16.00

Stand 59 udstiller P. Christensen Mercedes-Benz vans.
Stand 27 udstiller P. Christensen Mercedes-Benz lastbiler.

Du finder mere info om udstillingen på Vestfyntrækker.dk

Vi glæder os til at se dig!