P. Christensen Nyheder

Få nyhederne fra os

Gå ikke glip af noget, når du er på farten. Vi holder dig kørende med dugfriske nyheder fra Mercedes-Benz og vores verden her på siden. Se herunder og bliv opdateret om de nyeste modeller, udstyr, servicepakker og attraktive tilbud.

Du finder også nyt om arrangementer, events og konkurrencer hos P. Christensen. Følg med lige her på siden, så får du nyhederne serveret.28-10-2016

Kør ind til siden: Snart kommer Mercedes-Benz med en pickup!

Den er god nok, Mercedes-Benz ER på vej med en pickup! Concept-bil udgaven, eller rettere udgaverne, blev præsenteret i Stockholm i denne uge.

På scenen til præsentationen var både en stilfuld Explorer til onroad og en kraftfuld Adventurer til offroad kørsel. Begge versioner kommer med et interiør og et arsenal af innovative detaljer, der er helt på højde med Mercedes-Benz nyeste personbiler og SUV'ere. Bare fordi det er en pickup, behøver man ikke gå på kompromis – hverken med materialer, teknologi eller komfort. Og Mercedes-Benz har da heller ikke sparet på nogen af delene.Har man været sparsommelig med noget, så er det oplysninger om de tekniske detaljer på den kommende pickup. Vi ved dog fra præsentationen i Stockholm, at mindst en af de kommende versioner vil rumme en V6 dieselmotor. Og så snart vi får flere informationer, følger vi naturligvis op på det.Pickup'en får betegnelsen X-Klasse og rubriceres som varebil. Men mon ikke den også vil blive en succes som personbil med læssevis af X-faktor. Det er ihvertfald Mercedes-Benz egen vurdering. Og det plejer at holde stik. X-Klassen er med andre ord godt nyt til både private og erhverv. Indtil videre er der altså tale om concept-udgaver, mens den serieproducerede version kommer på gaden herhjemme i slutningen af 2017. X-Klassen vil blive lanceret samtidig i både Europa, Australien og Sydafrika. Senere følger Sydamerika, mens Mercedes-Benz endnu ikke har taget stilling til en lancering i USA.Èn ting er sikkert: Hos P. Christensen er vi helt vilde med concept-modellerne og glæder os til X-Klassen kommer på markedet herhjemme i slutningen af 2017.