P. Christensen Nyheder

Få nyhederne fra os

Gå ikke glip af noget, når du er på farten. Vi holder dig kørende med dugfriske nyheder fra Mercedes-Benz og vores verden her på siden. Se herunder og bliv opdateret om de nyeste modeller, udstyr, servicepakker og attraktive tilbud.

Du finder også nyt om arrangementer, events og konkurrencer hos P. Christensen. Følg med lige her på siden, så får du nyhederne serveret.


Kølebilerne er alle indpakket i grøn folie med Byens Køkkens logo og er alle med fuld servicekontrakt hos P. Christensen
25-01-2016

Jette brugte en livline og valgte driftsikre Mercedes-Benz fra P. Christensen

Da Jette Eggers, der leder Byens Køkken, skulle investere i nye kølebiler, ringede hun til en ven. Han havde tydeligvis forstand på biler: Han anbefalede Mercedes-Benz Sprinter og Vito.
”Jeg er bestemt ikke ekspert, når det gælder biler. Så jeg bad en god ven, der arbejder med biler til daglig, om at pege på de bedste og mest driftsikre biler. Han pegede entydigt på Mercedes-Benz Sprinter og Mercedes-Benz Vito, så det følte jeg mig helt tryg ved”.

”De fem kølebiler skal bringe mad ud til pensionister i eget hjem og til alle plejecentre i hele Odense. Det er selvfølgelig altafgørende for os, at kølebilerne er driftssikre. Borgerne venter jo på at få bragt deres mad” slutter Jette Eggers, der forventer, at kølebilerne skal betjene odenseanerne i 10-15 år.


Byens Køkkens nye kølebiler:

4 stk. Sprinter 316 med kølekasse, som er specielt udstyret til madudbringning med bl.a. overvågning af temperaturen i kølekassen og speciel designet ”madluge” med rullebånd.

1 stk. Vito 114 standard ekstra lang med 2 skydedøre. Bilerne er udstyret med en Hotri gasovn, der gør det muligt at levere både den varme ret og den kolde dessert ud til byens pensionister