P. Christensen Nyheder

Få nyhederne fra os

Gå ikke glip af noget, når du er på farten. Vi holder dig kørende med dugfriske nyheder fra Mercedes-Benz og vores verden her på siden. Se herunder og bliv opdateret om de nyeste modeller, udstyr, servicepakker og attraktive tilbud.

Du finder også nyt om arrangementer, events og konkurrencer hos P. Christensen. Følg med lige her på siden, så får du nyhederne serveret.03-04-2017

Hingste og masser af hestekræfter på Bøgegården

Kom til Åbent Hus på Bøgegården. Vi slipper hestekræfterne løs i Bøgegårdens nye ridehal lørdag den 15. april kl. 14.

Oplev de flotteste hingste med internationale topafstamninger og et stærkt felt af Mercedes-Benz vans og personbiler fra P. Christensen i Rødekro. Hingstene bliver redet af dressurrytter Silje Bakken og springrytter Jesper Meyenburg samt sønnen Jacob Schmidt. Efter fremvisningen er der mulighed for at se nærmere på de flotte Mercedes-Benz biler, samt kigge indenfor i hingstestalden. De nye afkom vil også blive fremvist. Med andre ord: En dag med masser af hestekræfter. Der bliver serveret en grillpølse med øl/vand og kaffe og småkager efter fremvisningen. Vi glæder os til at se dig på Bøgegården lørdag den 15. april kl. 14.

Se mere på Bøgegårdens hjemmeside: www.stald-boegegaarden.dk