P. Christensen Nyheder

Få nyhederne fra os

Gå ikke glip af noget, når du er på farten. Vi holder dig kørende med dugfriske nyheder fra Mercedes-Benz og vores verden her på siden. Se herunder og bliv opdateret om de nyeste modeller, udstyr, servicepakker og attraktive tilbud.

Du finder også nyt om arrangementer, events og konkurrencer hos P. Christensen. Følg med lige her på siden, så får du nyhederne serveret.


På værkstedet i Kolding har vi netop haft en Sprinter fra firmaet Carvi i Brøndby til 1.000.000 km eftersyn. Ja, du læste rigtigt! Det ER en MILLION, Sprinteren har kørt.
03-06-2016

Én mio. km med samme drivline? Det kan kun en Mercedes-Benz

På værkstedet i Kolding har vi netop haft en Sprinter fra firmaet Carvi i Brøndby til 1.000.000 km eftersyn. Ja, du læste rigtigt! Det ER en MILLION, Sprinteren har kørt.
De 1.000.000 km er alle kørt med den samme drivline, som bilen blev født med: Samme gearkasse, samme motor og samme bagaksel. De svimlende 1.000.000 er tilbagelagt på mindre end fire år, siden bilen blev indregistreret i august 2012 og begyndte ”karrieren” med en fast rute fra Brøndby til Stockholm hver dag.

Efter to år blev den taget ud af den daglige drift, da garantien udløb. Carvi’s erfaringer sagde dem, at det var på det tidspunkt, at varebiler begyndte at koste penge hvad angår reparationer. Det var derfor meningen, at Sprinteren skulle bruges som ”afløser bil” for de andre biler i firmaet ved værkstedsbesøg og nedbrud. Men Sprinteren var ikke klar til at gå på pension!

For et års tid siden fik Carvi en ny rute fra Kolding til Hannover og retur, og Sprinteren blev i første omgang sat ind som en midlertidig løsning. Men den gjorde det så godt, at den siden har fået lov til at forsætte. Nu er målet blevet at køre så mange kilometer i den som overhovedet muligt. Bilen er da også allerede på gaden igen og nu på vej mod 2.000.000 km.

Hos Carvi kører vi for det meste faste line-haul ruter i ind- og udland. Ofte er der rigtig mange kilometer imellem destinationerne. Derfor er det af stor vigtighed for os, at bilen er driftssikker”, fortæller indehaver af Carvi, Thomas Hundevad-Dohn.

Når bilen skal på værksted, er det vigtigt for os, at den hurtigt kommer på landevejene igen eller, at vi får en lånebil i mellemtiden. Dette har vi kunnet få ved P. Christensen, så derfor er der ingen tvivl om, at vi i fremtiden KUN vil have Mercedes-Benz”, slutter Thomas Hundevad-Dohn.

Efter 1.000.000 km skal der skiftes kombiinstrument og tændingslås, så man igen kan se hvor langt bilen har kørt
Efter 1.000.000 km skal der skiftes kombiinstrument og tændingslås, så man igen kan se hvor langt bilen har kørt.