P. Christensen Nyheder

Få nyhederne fra os

Gå ikke glip af noget, når du er på farten. Vi holder dig kørende med dugfriske nyheder fra Mercedes-Benz og vores verden her på siden. Se herunder og bliv opdateret om de nyeste modeller, udstyr, servicepakker og attraktive tilbud.

Du finder også nyt om arrangementer, events og konkurrencer hos P. Christensen. Følg med lige her på siden, så får du nyhederne serveret.14-02-2017

Det naturlige og miljøvenlige valg – gasbilen Mercedes-Benz Sprinter NGT

At køre på gas er en naturlig del af hverdagen for Nature Energy, så at vælge en Mercedes-Benz Sprinter 316 NGT-gasbil fra P. Christensen i Odense, var ligeledes et naturligt valg grundet bilens store læssekapacitet og overraskende rækkevidde på hele 1.200 km på en enkelt tankfuld.

Nature Energy leverer gas til det fynske folk hver dag, så derfor er det også et naturligt valg at vi kører i gasbiler, fortæller Installationsmester Christian Kern Kernel. ”Vi fortæller jo folk om hvor miljøvenligt gas er som produkt, så derfor vil vi selvfølgelig gerne være et forbillede, og derfor har vi valgt at vores teknikere køre i gasbiler, hvilket betyder at vi i dag har 14 gas drevne biler i drift” udtaler Christian Kern Kernel.

”Som forbruger kan jeg godt se, at det er en udfordring i at få tanket gas på bilen, da der pt. kun er én gas tankstation på Fyn, og den står hos os på Ørbækvej 260 i Odense SØ. Udover gas tankstationen her på Fyn er der 13 gasstationer i hele Danmark, fordelt med 8 i Jylland og 5 på Sjælland, så derfor kan der være langt til en tankstation. Hvis gasbilen skal vinde et større marked i Danmark, så skal der ske noget fra regeringens side mht. favorisering af gas som drivmiddel. Derudover skal der være nogle, som vil opføre flere gas stationer i Danmark, så der ikke er så langt imellem stationerne”, siger Christian Kern Kernel.

Sprinteren, som er solgt af John Uhrskov Jørgensen hos P. Christensen er en 316 NGT 156 hk version med 40 kg. ekstra gastanke for en længere rækkevidde. Teknikken, der sidder i gasbilerne er en velafprøvet teknik, da man i andre europæiske lande allerede har taget gasbilerne til sig – der kører allerede ca. 1,4 millioner gasbiler i Europa og der er godt 2.000 gas tankstationer i Sverige, Tyskland, Italien, Østrig og Schweiz.