P. Christensen Nyheder

Få nyhederne fra os

Gå ikke glip af noget, når du er på farten. Vi holder dig kørende med dugfriske nyheder fra Mercedes-Benz og vores verden her på siden. Se herunder og bliv opdateret om de nyeste modeller, udstyr, servicepakker og attraktive tilbud.

Du finder også nyt om arrangementer, events og konkurrencer hos P. Christensen. Følg med lige her på siden, så får du nyhederne serveret.19-06-2020

Demodag i Kolding

Hos P. Christensen i Kolding har vi gennem de sidste mange år specialiseret os i ambulancer og sygetransport. Vi er leveringsdygtige inden for salg og servicering af alle former for ambulancer, sygetransportere og lægebiler.

Her ligger det os meget i sinde at skabe nogle gode og sikre rammer for både patienter og reddere. Derfor er vores personale specialuddannet i håndtering af ambulancerne – og vi har ekstra transport-personale til rådighed for at sikre, at ambulancerne hurtigt er ude og køre igen.
 

ambulance
 

Ambulancer og lægebiler skal kunne holde til et stort pres – de skal være hurtige, sikre og komfortable hver dag og hele tiden. Derfor kører ambulancerne en del kilometer, og det er vigtigt, at vi løbende får dem ind på værkstedet til et tjek. Der må ikke gås på kompromis med kvaliteten - og skulle en bil give udfordringer, så sørger vi for at den hurtigt bliver afhentet og skiftet ud med en erstatningsbil.

 

ambulance
 

I dag afholdte vi demodag i Kolding, hvor vi kunne fremvise vores nyeste bud på højteknologiske ambulancer. Gennem vores samarbejdspartnere i Tyskland, bliver vi hele tiden opdateret med nye muligheder der øger sikkerhed og komfort. Og vi er rigtig glade for at kunne bidrage med vores viden, erfaring og ekspertise til den danske sundhedssektor.
 

Tak for tilliden.

Og tak fordi vi må være med til at holde Danmark kørende.
 

ambulance


ambulance