P. Christensen Nyheder

Få nyhederne fra os

Gå ikke glip af noget, når du er på farten. Vi holder dig kørende med dugfriske nyheder fra Mercedes-Benz og vores verden her på siden. Se herunder og bliv opdateret om de nyeste modeller, udstyr, servicepakker og attraktive tilbud.

Du finder også nyt om arrangementer, events og konkurrencer hos P. Christensen. Følg med lige her på siden, så får du nyhederne serveret.20-03-2017

20 nye varebiler og en lastbil til DN-Tømrer og DN-Tagteknik i Kolding.

DN-Tømrer og DN-Tagteknik, der udfører byggeopgaver i hele landet, har valgt at skifte hele vognparken ud til Mercedes-Benz.

Da DN-Tømrer og DN-Tagteknik skulle købe nye biler, fik de selvfølgelig tilbud fra flere forhandlere af varebiler, men valget endte på P. Christensen og Mercedes-Benz.

- Når vi handler bil, kigger vi på totaløkonomien i købet. Mercedes-Benz var lidt dyrere i indkøb, men når vi kigger på bilernes brændstoføkonomi og tilbagekøbsprisen på bilerne, så faldt valget på P. Christensen og Mercedes-Benz, siger direktør Erik Damgaard Nielsen, DN-Tømrer. - Derudover vil vi også gerne give vores folk sikkerhed og komfort i dagligdagen. De bruger mange timer i bilerne hver uge, så på komfortsiden har vi bl.a. valgt at få automatgear, oliefyr og aircondition i alle biler, fortæller Erik Damgaard Nielsen videre.
 


 

Udover DN-Tømrer og DN-Tagteknik, har Erik Damgaard Nielsen bl.a. også selskaberne DN-Group og DN-Construction i DN koncernen, så samlet set er der omkring 110 fastansatte, hvortil kommer indlejrede folk. DN koncernen har hovedsæde i Kolding og en afdeling i Søborg.

I Søborg holder DN-Tømrer/DN-Aptering (Glassystemer) til på Transformervej, hvor der er indrettet et kontor på 140 m². Hovedvægten i forretningen ligger på glasvægge og brandglassystemer. DN-Group og DN-Construction har ligeledes folk ansat på adressen for at have folk i nærheden til de sager, der bliver udført på Sjælland.

DN-koncernen opererer i hele landet og har derfor brug for en stabil vognpark.

DN koncernen udfører alt inden for tømrer- og tagarbejde, glasvægges systemer samt projektudvikling og totalentrepriser. Kunderne er ofte de samme gennem mange år, bl.a. har en projektchef købt tømrerarbejde hos DN i over 40 år. Det siger lidt om koncernens troværdighed og ordholdenhed.
 


 

DN-Tømrer og DN-Tagteknik har fået leveret 18 Sprinter (alm. kassevogne, mandskabsvogn og ladbiler), to Vito og en Atego 1224L 4x2 lastbil med fast lad og Palfinger kran, som er opbygget hos KLC.

Varebilerne er solgt af Sten J. Sørensen, og lastbilen er solgt af Henrik Christensen, begge fra P. Christensen i Kolding.