Mercedes Sprinter

Mercedes Sprinter varebil sikrer dig en behagelig kørsel.

Der er en helt ny Mercedes-Benz Sprinter på trapperne – vi forventer, at den lander her på vores breddegrader til sommer. Den har en hel række imponerende features.

Men har du behov for en Sprinter allerede nu, så er der en enestående mulighed for at få et ualmindeligt stærkt tilbud på de eksisterende modeller. Og uanset om du vælger en Sprinter kassevogn, en Sprinter chassis eller en Sprinter kombi, får du legendarisk driftssikkerhed, holdbarhed og driftsøkonomi samt sidevindsassistent. Endvidere har du mulighed for at tilvælge Mercedes-Benz Blind Spot Assist, Collision Prevention Assist og Lane Keep Assist.

Skriv eller ring på +45 25 22 29 09 med det samme og hør, hvor god en pris, vi kan give dig

Hent materiale om Mercedes Sprinter

Brochure Prisliste Prisliste ekstraudstyr

Kassevogn

Uovertruffen fleksibilitet i intelligent lastrumskoncept

Hos P. Christensen giver vi dig en lastkapacitet, der gør en forskel. Uanset hvilken type varebil, der passer bedst til dit behov, kan du få den som Mercedes-Benz kassevogn.

Alle vores kassevogne er sat i verden for at gøre dit daglige arbejde lettere. Netop derfor kan en kassevogn pålæsses og aflæsses enkelt og effektivt. Vores kassevogne har et lasteareal fra 3,8 m3 helt op til 17m3, og kan læsses fra 3 sider, hvis dette ønskes. Har du behov for at transportere 7 europaller, er det ingen hindring i vores største kassevogn.

Stor rummelighed og masser af plads til værktøj, last og materialer er lig med et stor ansvar for såvel fører af kassevognen som øvrige passagerer. I kassevognen er fører og forsædepassagerer derfor beskyttet mod rutsjende last, snavs og lugt fra lasten ved hjælp af en skillevæg. Til sikring af lasten er vores kassevogne som standard udstyret med fastsurringsøjer i lastgulvet.   

Er du i tvivl om, hvilken kassevogn du skal vælge, rådgiver vi dig i alt fra valg af model kontra driftsøkonomi og TCO.

Kig forbi! Vi står altid klar til en snak om kassevogne.


Kontakt os for en snak

Hent materiale om Mercedes Sprinter

Brochure Prisliste Prisliste ekstraudstyr

Kombi

Med plads til alle dine opgaver. Og til 8 andres

Kombi er en bil, der kan det hele. Varebilen kan både transportere personer og last – lige fra kasser til kufferter.

Vil du transportere dine passagerer både sikkert og komfortabelt, er Kombi fra Mercedes-Benz en oplevelse værd! Hos P. Christensen elsker vi at bevise, at plads kan udnyttes maksimalt til alles tilfredshed. I en Kombi har du mulighed for at tilbyde en kabine til op til 9 personer med god plads til alle.

Varebilen byder ydermere på en række innovative udstyrsidéer og nem indstigning i passagerafdelingen og ved førersæderne. Uanset om du bruger en Kombi som foreningsbil, hotel-shuttle, som taxa, til transport af arbejdshold eller i kommunalt regi, så sørger vi og Mercedes-Benz’ omfattende sikkerhedsudstyr for, at du og dine passagerer kan slappe af og nyde turen.

Alt efter varebilens længde måler lastarealet op til 2,63 m2 og har en lastvolumen på op til 4,1 m3.

Er du frisk på se en Kombi indefra?

Giv os et kald eller book en prøvetur. Vi rådgiver dig i alt fra udformning af varebilen til driftsøkonomi og TCO.


Kontakt os for en snak

Hent materiale om Mercedes Sprinter

Brochure Prisliste Prisliste ekstraudstyr

Chassis

Varebilen, der tilpasser sig alle dine behov!

I Mercedes-Benz familiens kartotek over varebiler er der ingen tvivl om, at vi kan meget på dette område. Chassis er som en bærende ramme, du kan blive ved med at bygge på og udvide.

For at du kan realisere dine drømme om den perfekte og mest fleksible varebil, kommer Chassis både med normal ramme og med sænket ramme. Begge typer har 3 akselafstande og en lasteevne på op til 3.050 kg (inkl. opbygning). De danner således et solidt grundlag for mange forskellige krav til last og ydeevne fra mange forskellige brancher.

I førerhuset er der rigtig god plads til op til 3 personer – og på varebilens robuste lastareal kan du uden problemer transportere op til 5 europaller. For at gøre pålæsning og aflæsning så let som muligt har Chassis varebilen en lav læssekant og 3 ladsider, der kan klappes helt ned.

Med 3 akselafstande, 2 varianter af førerhuse, 4 forskellige ladlængder og 2 forskellige ladbredder er Chassis den perfekte varebil til dig, der vil have den største fleksibilitet.

Er du i tvivl, om Chassis alligevel kommer med den bedste løsning til dig? Giv os et kald! Vi rådgiver dig i alt fra valg af varebil til driftsøkonomi og TCO.


Kontakt os for en snak

Hent materiale om Mercedes Sprinter

Brochure Prisliste Prisliste ekstraudstyr

Finansiering

Fordelagtig finansiering og leasing af din Mercedes-Benz varebil

Hos P. Christensen har du adgang til en lang række fordelagtige leasing-ordninger, finansieringsydelser og attraktive forsikringsprodukter. Du kan nyde godt af vores mangeårige erfaring og ekspertise, når vi i fællesskab finder nøjagtig den løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Hos P. Christensen er devisen: Til en stærk varebil hører altid en solid, holdbar aftale og en skarp pris. Kontakt os for markedets mest professionelle rådgivning og konkurrencedygtige løsninger.

Vi tilbyder bl.a.:
 • Service leasing, som dækker alle services inklusiv syn og reservedele. Dækker dog ikke ved glasskader. Service leasing tilbydes både med og uden dækaftale. Ved service leasing kender du dine udgifter fra start til slut – og afleverer bilen tilbage til os. Hvis du ønsker det, har du også mulighed for at få et købstilbud på bilen to måneder før aftalens udløb.
 • Finansiel leasing til en skarp markedsrente, hvor du køber bilen af os ved udløb af aftalen. Der er ingen kilometer-begrænsning, da du køber bilen ved aftalens udløb. Du kan efter ønske tilkøbe en serviceaftale.
 • Købekontrakt, hvor du køber og ejer bilen. Finansieringsselskabet forbeholder sig dog retten til at inddrage bil, hvis du ikke overholder dine kontraktlige forpligtelser. Du får bilen til rådighed med det samme – ligesom du gør ved en leasingaftale.

Fordelen ved leasing er, at du ikke belaster virksomhedens likviditetsbinding i aftaleperioden. Den kan anvendes til investering i virksomhedens aktiver. Der er fuldt fradrag for engangsydelsen og de månedlige ydelser i virksomhedens driftsregnskab, ligesom der kun skal betales moms af engangsydelsen. Anvendes bilen delvist til privat brug, kan der desuden fratrækkes en tredjedel af momsen ved leasing af bilen.


Hent materiale om Mercedes Sprinter

Brochure Prisliste Prisliste ekstraudstyr

Leje

Skræddersyet leje af varebil

Har du brug for en varebil i en kortere eller længere periode, lejer vi vores varebiler ud på dags-, weekend-, uge- eller månedsbasis. Kontakt os, så skræddersyer vi en lejeaftale ud fra dine ønsker og behov.

Sprinter - legendarisk driftssikkerhed, holdbarhed og driftsøkonomi.

Se priser og send en forespørgsel

Hent materiale om Mercedes Sprinter

Brochure Prisliste Prisliste ekstraudstyr

Fleet

Varebiler, som du vil ha’ dem

Hos P. Christensen hjælper vi dig med enhver form for transportløsninger. Vi sælger, finansierer, leaser og mini-leaser varebiler. Og vi gør det i kortere eller længere perioder alt efter dine ønsker og behov. Vi har mange års erfaring i at afdække kundens transportbehov, så vi – ud over at levere attraktive finansieringsmuligheder – er med til at sikre, at du får de helt rette varebiler og det helt rette antal, hverken mere eller mindre.

Gennem vores firmabilsprogram, Business Solutions, tilbyder vi dig varebiler med attraktive beskatningsgrundlag. Vi samarbejder med landets større leasingselskaber, så har din virksomhed et foretrukken leasingselskab som partner, er vi naturligvis altid parate til at være bindeled mellem virksomhed og leasingselskab.

Derudover tilbyder vi en bred vifte af fordelagtige finansieringsløsninger i samarbejde med Mercedes-Benz Finans og hjælper dig med at navigere rundt i Mercedes-Benz’ uendelige muligheder.

Har du blot behov for en ekstra varebil i en kortere periode, tilbyder vi attraktiv leje eller mini-leasing i den ønskede periode. Du kan til en hver tid få en aftale til en fordelagtig pris og lige efter dit hoved. Alle omkostninger er med i den månedlige ydelse. Det gælder også service, forsikring og grøn ejerafgift. Den eneste variabel er brændstofudgifterne, som du selv afholder.

For de fleste er det totaløkonomien, der tæller. Derfor tilbyder vi en serviceaftale fra Mercedes-Benz CharterWay, der kan være med til at øge din varebilflådes lønsomhed. Også her er der mulighed for at tilpasse løsningen til dine ønsker og behov. Du kan således vælge mellem to forskellige dækningsgrader;  Service SelectPlus og Service Complete. Uanset hvilken dækningsgrad du vælger, slipper du for en masse papirarbejde, du kan få samlet al reparations- og servicearbejde og få faste, forudsigelige månedsomkostninger. 

Vi giver dig en MobiloVan garanti, der bl.a. sikrer, at den enkelte bil når frem til dens destination. Er en af dine varebiler f.eks. udsat for et teknisk uheld, eller vil den ikke starte, er vi klar med hurtig og lokal assistance. Det gælder i hele Europa, og det gælder 24 timer i døgnet hver eneste dag året rundt. Vi kalder det Mercedes-Benz Service24h, og vi sørger for, at du i ekspresfart er tilbage på vejene igen.

MobiloVan gælder når blot der er udført de regelmæssige serviceeftersyn på et autoriseret Mercedes-Benz serviceværksted.

Du kan læse mere om Service 24h her

Vil du vide mere om vores Fleet-løsninger, MobiloVan, Service 24h eller CharterWay serviceaftaler, så kontakt os allerede i dag.

Kontakt en sælger

Hent materiale om Mercedes Sprinter

Brochure Prisliste Prisliste ekstraudstyr

Forsikring

De bedste varebiler fortjener den bedste forsikring

Når du har valgt at lease den helt rigtige varebil, en Mercedes-Benz, er det naturligvis også vigtigt, at du samtidig vælger den bedste forsikring. Hos P. Christensen anbefaler vi stærkt en forsikring i samarbejde med det velrenommerede Mercedes-Benz Finans. Det gør vi blandt andet fordi Mercedes-Benz Finans sikrer, at din varebil altid kommer på et autoriseret Mercedes-Benz værksted, det kunne f.eks. være hos os, hvis den får en skade.

Med en Mercedes-Benz forsikring nyder du godt af følgende:
 • Intet præmietillæg, uanset hvor mange kilometer du kører.
 • Intet krav om forudgående skadefri kørsel ved tegning.
 • Intet bonustab ved skader.
 • Altid reparation på et autoriseret Mercedes-Benz værksted.
 • Kun originale reservedele.
 • Samme præmie, uanset hvor i Danmark du bor.
 • Præmien fastsættes ud fra bilens nyværdi ekskl. moms.

Mercedes-Benz forsikring udbydes i samarbejde med Codan Forsikring A/S. Du kan få mere information direkte hos P. Christensen eller via Mercedes-Benz på tlf. 33 55 28 50.

Se betingelserne her

Hent materiale om Mercedes Sprinter

Brochure Prisliste Prisliste ekstraudstyr

Service/24h

Mercedes-Benz 24h – så er du køreklar, også når uheldet er ude

Indrømmet, selv en Mercedes-Benz kan blive udsat for et teknisk uheld eller få problemer med at starte, mens du er undervejs. Skulle det ske for dig og din varebil, kan du heldigvis få hjælp fra Mercedes-Benz Service24h. Det endda i hele Europa. 

Vores service-hotline 33 78 55 55 modtager dit opkald og sørger for hurtig og effektiv hjælp 365 dage om året, 7 dage om ugen og 24 timer i døgnet. Det er derfor, vi kalder det 24h. 

Er det ikke muligt at reparere din bil på stedet, sørger vi for at transportere bilen til det nærmeste autoriserede Mercedes-Benz værksted og sikre din videre færd. 

Til din 24h aftale hører bl.a. disse serviceydelser:

 • Individuel hjælp i nødsituationer
 • Professionel vejledning og diagnose
 • Påbegyndelse af afhjælpning
 • Styring og koordination
 • Kvalificeret Mercedes-Benz uddannet fagpersonale

Læs mere om Mercedes-Benz MobiloVan

Hent materiale om Mercedes Sprinter

Brochure Prisliste Prisliste ekstraudstyr

Serviceaftale

Hundrede procent Mercedes-Benz, hundrede procent tryg

Som autoriseret Mercedes-Benz værksted tilbyder P. Christensen dig en tryg serviceaftale med en fast ydelse pr. måned, så du ikke udsættes for ubehagelige overraskelser i form af uforudsete udgifter.

Vores værksteder anvender naturligvis udelukkende originale reservedele, og du kan være sikker på, at al service sker hundrede procent efter Mercedes-Benz fabrikkens bestemmelser. Vores mekanikere er alle som én uddannet af Mercedes-Benz og ved nøjagtig hvordan hvert enkelt stykke specialværktøj og diagnoseudstyr anvendes.

Uanset hvilken serviceaftale du vælger, sørger vores Mobilo mobilitetsservice for den størst mulige mobilitet og hurtigst mulige hjælp, hvis du eksempelvis er involveret i en ulykke, er udsat for hærværk eller er punkteret.

Hent materiale om Mercedes Sprinter

Brochure Prisliste Prisliste ekstraudstyr

Udstyr

Originalt Mercedes-Benz udstyr

I en Mercedes-Benz risikerer du aldrig at gå ned på udstyret. Den er altid veludstyret direkte fra fabrikken, og uanset model har du et overflødighedshorn af skræddersyet originaltilbehør, du kan individualisere bilen med.

Du kan sætte dit personlige præg på din varebil – gøre den mere komfortabel, funktionel eller smartere. Alt originalt udstyr er afstemt perfekt til din bil, og – som altid når det handler om Mercedes-Benz – er alt udført i absolut højeste kvalitet. Det er åbenlyse fordele, du kan glæde dig over hver eneste dag, du kører i din Mercedes-Benz.


Se udstyrsbrochuren for Sprinter her

Hent materiale om Mercedes Sprinter

Brochure Prisliste Prisliste ekstraudstyr